Pages

Tuesday, July 7

Enviu is nu ook in Amsterdam te vinden

Organisaties

De aandacht voor Enviu is groeiende. Dat blijkt wel uit de hoeveelheid vrijwilligers die zich aanmelden om een bijdrage te kunnen leveren aan de duurzame en maatschappelijk verantwoorde projecten van Enviu. Het hoofdkantoor van Enviu is te vinden in Rotterdam, maar aangezien er veel vrijwilligers vanuit Amsterdam werken, begint Enviu ook een onderdeel in Amsterdam. Op deze manier kunnen vrijwilligers veel meer lokaal te werk gaan en lokale netwerken opzetten.

Enviu is een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor ontwikkeling van duurzame en maatschappelijk verantwoorde projecten. De organisatie bestaat uit een internationaal netwerk van jongeren tussen de 20 en 35 jaar die vrijwillig hun kennis en ervaring toepassen in diverse projecten.



De medewerkers van Enviu zijn continu op zoek naar het ultieme ‘WOW!’ idee. Dit zijn duurzame en maatschappelijke ideeën die door kunnen gaan als business case, meetbaar zijn en een leerzame en leuke uitdaging bieden voor de jongeren die eraan gaan werken.

Bron:
http://www.enviu.org/

0 reacties:

Post a Comment